Dakwerken Margodt bekleedt en isoleert uw gevel

PVC, duurzaam en gemakkelijk

Uw gevel bekleden in PVC is kiezen voor voordelen. Gevelbekleding in PVC biedt tal van voordelen, zowel op vlak van duurzaamheid, onderhoud als visuele mogelijkheden.

PVC is een recycleerbaar materiaal,

PVC is goedkoop, zeker op lang termijn daar het weinig onderhoud en geen schilderwerk vraagt en het niet onderhevig is aan weersomstandigheden en zo een lange levensduur kent.

PVC is veilig, het is zelfdovend en brand niet snel,

PVC biedt veel mogelijkheden naar kleurkeuze en uitvoering. Zo kan u kiezen voor een houtlook of steenlook, modern of klassiek.

Hout voor het uitzicht

Wanneer er gekozen wordt voor hout, kiest men dit meestal voor het esthetische aspect van hout. En hoewel er al veel en goede imitaties zijn, waaronder PVC-sidings met houtlook, kan niets op tegen het echte product. Zeker bij bepaalde stijlen hoort echt hout. Daarnaast biedt hout nog tal van andere voordelen naast het esthetische aspect.
Dak- en renovatiewerken Margodt kan uw gevel hiervan voorzien. Wij plaatsen houten gevelbekleding in thermowood, padouk, afzelia en ceder.

Hout biedt het authentieke uitzicht en de warme look,

Gevelbekleding in hout komt uw binnentemperatuur ten goede door de grote isolerende waarde die hout heeft,

Hout leidt een eigen leven en kan mooi vergrijzen waardoor het weer een esthetische meerwaarde biedt aan uw woning. 

Thermowood biedt naast andere voordelen van hout een extra voordeel: het krult niet en trekt niet schuin. Thermowood is ‘dood’ hout waardoor het, buiten vergrijzen, niet meer veranderd en geen vocht op neemt.