Dakrenovatie

Platte daken - Roofing en EPDM

Nieuwbouw daken

Hellende daken

Platte en hellende daken

Nieuwbouw en renovatie

Voor al uw dakwerken

Dakwerken Margodt uit Roeselare voert alle dakwerken uit aan zowel hellende daken als platte daken en dit voor renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten

Wij voeren projecten uit van A tot Z, van dakgebinte tot plaatsen van dakkoepels en veluxen. Daarnaast voeren wij ook alle bijhorende koper- en zinkwerken uit en kunnen we waar nodig het dak afwerken met hout of PVC bekleding. 

Als zelfwerkend patroon met meer dan 15 jaar ervaring kan u rekenen op een probleemloze uitvoering binnen de afgesproken termijnen en dit aan een goede prijs.

Hebt u een project dat u in de dichte of verre toekomst wenst uit te voeren, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen tot bij u en maken een gratis offerte voor de uit te voeren werken.

Hellende daken

Bij het plaatsen of renoveren van een dak hebt u veel keus, zeker wanneer uw dak hellend is. Uw dak heeft dan ook niet alleen een beschermende functie, uw dak bepaald ook het uitzicht van uw woning of gebouw. Kiest u voor rode of zwarte dakpannen, keramische of betonnen dakpannen, hollende of platte dakpannen. De keuze is breed.

Veel hangt uiteraard af van uw keuze en de stijl van uw woning. Daarnaast speelt ook het budget vaak een rol.

Naast de keuze dakbedekking voor uw hellend dak zijn er ook naar afwerking een ruim aantal mogelijkheden. Zo kan u een dakkapel integreren in uw dak of extra licht binnen brengen door het plaatsen van een velux. Dakwerken Margodt voert al deze werken uit en ‘maakt’ zo uw dak van A tot Z.

Hebt u vragen over de mogelijkheden of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Platte daken

Wanneer uw woning of bedrijfsgebouw een plat dak heeft, speelt de keuze van dakbedekking esthetisch weinig rol. Het platte dak wordt niet of weinig gezien. Wel spelen andere punten bij platte daken een belangrijke rol. Bij hevige regen kan water op een plat dak blijven staan. Dit kan op lange of korte termijn lekken veroorzaken die uw woning of gebouw kunnen beschadigen. Daarom zijn de structuur, de bouw en de waterdichtheid van een plat dak van groot belang.

Dakwerken Margodt werkt voor platte daken met EPDM of roofing. Beide mogelijkheden kennen voor- en nadelen. Zo kent EPDM een lange levensduur (30 jaar) en komen problemen weinig voor. Maar ook roofing (of bitumen) kent een zeer lange levensduur, wordt gemakkelijk geplaatst en voorkomt lekken. De keuze is aan u maar wij helpen u kiezen!

Daar waar platte daken vroeger vaak probleem-daken waren is dat nu verleden tijd.
Dakwerken Margodt zorgt voor uw plat dak, nieuw of renovatie, voor jaren zonder zorgen.

Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons, we helpen u graag verder.